Veelgestelde vragen

Kan ik oud goud hergebruiken voor mijn nieuw juweel te laten maken?

Dat is zeker mogelijk. Wanneer je een juweel laat maken bij Anne Wauters neem ik graag je oude goud indien gewenst over. Het 18 karaat goud zal aan 30€/gram in mindering worden gebracht van de prijs. Een deel of het volledige gewicht (naargelang hoeveel het weegt) kan dan hergebruikt worden om het juweel van te maken. Indien er overschot is wordt dit gezuiverd en verderverkocht aan een goudzuiverij.

Wat is het verschil tussen natuurlijke en lab grown diamanten?

Natuurlijke diamanten zijn miljoenen jaren geleden in de aardkorst gevormd. Een natuurlijke diamant is kostbaar en zeldzaam.
Lab grown diamanten zijn ook echte diamanten maar dan gemaakt in een laboratorium boven de grond. Optisch, kwalitatief, esthetisch en qua (chemische) eigenschappen zijn diamanten uit een mijn of uit een laboratorium exact gelijk.

De ring die ik bestelde is te groot of klein?

Binnen de 6 maanden na aankoop zorg ik voor één maataanpassing van de ring. Nadien kan dit ook gebeuren maar zal er 45 euro worden aangerekend. Binnen de 3 weken kan je de ring terug komen afhalen.

Hoe zorg ik goed voor mijn juwelen?

Doe zeker je juwelen uit bij het sporten, in de tuin werken, zwemmen, poetsen en tijdens het slapen. Draag er zorg voor in verhouding met het waardevolle object dat het is. Zit er een edelsteentje los breng dit dan terug binnen om het te laten vastzetten door de diamantzetter.

Shopping Cart