Een verlovingsring op maat

Een verlovingsring op maat die ‘JA’ doet zeggen

Klaar om de volgende grote stap te zetten in jullie toekomst? Kies een ring uit die volmondig ‘JA’ doet zeggen!

Het stappenplan: verlovingsring kopen

Stap 1: Wat is de ringmaat van je partner?

Ga opzoek naar een ring die goed past aan de juiste vinger (de ringvinger). Neem deze ring mee tijdens je afspraak bij Anne Wauters – Goudsmid. Is dit geen optie dan kan je hem zelf thuis meten met een meetlatje. Klik hier voor de nodige info om de ring zelf te meten. Indien de maat toch niet 100% juist is bied ik één gratis verstelling van maat aan zodat hij perfect past.

Blauwe edelsteen verlovingsring

Stap 2: Ga opzoek naar de juiste stijl.

Wat ziet je partner graag? Er zijn verschillende stijlen mogelijk. De belangrijste verlovingsringstijl bij Anne Wauters – Goudsmid zijn organische ringen met natuurlijke invloeden. Echter is het ook mogelijk om voor een strak of klassieker model te kiezen. Er mogen altijd inspiratiefoto’s op voorhand worden doorgestuurd of meegebracht zodat ik een ontwerp op maat kan schetsen. Weet je totaal niet wat je partner graag ziet dan adviseer ik je graag over modellen waar je niet mee in de fout kan gaan.

Blauwe edelsteen verlovingsring

Stap 3: Uit de collectie of volledig op maat?

Heb je een ring op mijn website gezien die je perfect vind voor je partner dan kan je hem mits je de goede maat kent online bestellen. Bekijk de verlovingsringen uit mijn collectie hier. Doe je toch graag wat aanpassingen of kies je voor iets volledig nieuws dan maak je best een afspraak om je wensen te bespreken. Hierbij worden er een paar schetsen gemaakt en kunnen we zo samen naar een unieke verlovingsring toewerken.

Paarse edelsteen verlovingsring

Stap 4: Wat is het perfecte moment voor een huwelijksaanzoek?

Dit is het moment dat je partner nooit zal vergeten. Probeer opzoek te gaan naar een moment dat bij je geliefde past. Tijdens een weekendje weg of op de top van de eiffeltoren, alles kan!

verlovingsring met maansteen