Een gepersonaliseerde verlovingsring

Een verlovingsring die ‘JA’ doet zeggen

Klaar om de volgende grote stap te zetten in jullie toekomst? Kies een ring uit die volmondig ‘JA’ doet zeggen!

Het stappenplan: verlovingsring kopen

Stap 1: Wat is de ringmaat van je partner?

Ga opzoek naar een ring die goed past aan de juiste vinger (de ringvinger). Neem deze ring mee tijdens je afspraak bij Anne Wauters – Goudsmid. Is dit geen optie dan kan je hem zelf thuis meten met een meetlatje. Klik hier voor de nodige info om de ring zelf te meten. Indien de maat toch niet 100% juist is bied ik één gratis verstelling van maat aan zodat hij perfect past.

Blauwe edelsteen verlovingsring

Stap 2: Ga opzoek naar de juiste stijl.

Wat ziet je partner graag? Er zijn verschillende stijlen mogelijk. De belangrijste verlovingsringstijl bij Anne Wauters – Goudsmid zijn organische ringen met natuurlijke invloeden. Graag ga ik met jouw opzoek naar de perfecte combinatie van edelstenen die bij je partner past. Weet je totaal niet wat je partner graag ziet dan adviseer ik je graag over modellen waar je niet mee in de fout kan gaan.

Blauwe edelsteen verlovingsring

Stap 3: Uit de collectie of gepersonaliseerd

Heb je een ring op mijn website gezien die je perfect vind voor je partner dan kan je hem mits je de goede maat kent online bestellen. Bekijk de verlovingsringen uit mijn collectie hier. Doe je toch graag wat aanpassingen bv: zelf de combinatie van edelstenen kiezen dan maak je best een afspraak om je wensen te bespreken.

Paarse edelsteen verlovingsring

Stap 4: Wat is het perfecte moment voor een huwelijksaanzoek?

Dit is het moment dat je partner nooit zal vergeten. Probeer opzoek te gaan naar een moment dat bij je geliefde past. Tijdens een weekendje weg of op de top van de eiffeltoren, alles kan!

verlovingsring met maansteen